Gratis Verzending & Retour

Trusted all over the world

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & geniet van 10 % korting >>>

Verken de wereld

in kleur!

Ontdek de laatste American Tourister weetjes en speciale acties. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & geniet van 10 % korting!*

Inschrijven

Bedankt voor je inschrijving

voor American Touristers coole updates!

Je zal binnenkort een e-mail ontvangen om je inschrijving te bevestigen. Na bevestiging, zal je een 2de e-mail ontvangen met de 10% kortingscode.

Sluiten

Kwalitatieve koffers tegen een betaalbare prijs, nu met gratis verzending

CHECK OUT THE WORLD OF AMERICAN TOURISTER

Internationale partner van het Erasmus Student Network

Wat is uw reisstijl?

Lichtheid

We gebruiken geavanceerde technologieën om lichtgewicht bagage op de markt te brengen. American Tourister heeft een breed assortiment van koffers en reistassen die praktisch en vlot te gebruiken zijn.

Vrijheid

Voor elk avontuur dat u aangaat, biedt American Tourister een reisoplossing. American Touristers assortiment bestaat zowel uit betaalbare, lichtgewicht handbagage voor een gezellig weekendje weg, als koffers en reistassen met een groot volume voor spannende en verre reizen.

Vertrouwen

American Tourister bestaat reeds 80 jaar! Doorheen de jaren hebben we kennis opgedaan waardoor we onszelf bagage goeroe's kunnen noemen. We bieden allerlei bagage opties voor de actieve en enthousiaste globetrotter, die vastbesloten is om de wereld in zijn eigen stijl te ontdekken. Sinds 1933 vervaardigt American Tourister reeds betrouwbare en betaalbare bagage. Gerespecteerd en gekend over de hele wereld, we introduceren voortdurend de meest betrouwbare bagage, die ontworpen is met de enthousiaste, impulsieve en prijsbewuste reiziger in gedachten.

Kleuren

Kleurrijke handbagage en koffers in frisse, trendy designs zorgen ervoor dat u in stijl kan reizen! Dankzij de hippe en levendige kleuren en patronen gaat u niet onopgemerkt voorbij aan de bagageband.

Hardschalige en soepele koffers

Of u een veilige, hardschalige koffer nodig heeft voor een verre reis, of een flexibele, soepele koffer die gemakkelijk op te bergen is, American Tourister heeft wat u nodig heeft.