Trusted all over the world

Vind de perfecte bagage voor je vlucht

Onze handbagage aanbevelingen

Als je geen kostbare tijd wil verliezen door op je bagage te wachten, en je wil geld sparen door check-in kosten van je bagage te vermijden, kies dan voor handbagage die je kan meenemen op het vliegtuig.

Volg deze gemakkelijke stappen om je perfecte handbagage te vinden:

 • step 1

  Ga de handbagage afmetingen na

  Ga na welke handbagage afmetingen de luchtvaartmaatschappij, die jij het meest gebruikt, hanteert. Je zal merken dat verschillende luchtvaartmaatschappijen andere grootte -en gewichtsbeperkingen hanteren. Sommige luchtvaartmaatschappijen, zoals easyJet en British airways laten 56cmx45cmx25xm toe als handbagage, terwijl je handbagage koffer bij Ryanair, Vueling en Air Berlin slechts 55cmx40cmx20cm mag meten.

 • step 2

  Kies uw stijl

  American Tourister biedt een paar mogelijkheden aan per luchtvaartmaatschappij. Kies een handbagagekoffer uit onze kleurrijke collectie, trendy, harde of zachte koffers, die voldoet aan jouw stijl.

 • step 3

  Pak je koffers en vertrek!

  Pak je koffers en vertrek! Vergeet niet na te gaan of je luchtvaartmaatschappij gewichtsbeperkingen op handbagage hanteert.

Je vindt je ideale handbagage hier!

Let wel: Wij streven ernaar om up to date handbagage informatie te publiceren; toch is het sterk aangeraden dit nog eens te controleren met je luchtvaartmaatschappij voor vertrek want handbagageregels zijn onderhevig aan verandering.

* De vermelde afmetingen per luchtvaartmaatschappij zijn de buitenafmetingen in centimeter, inclusief handvatten, wielen, zijvakken en andere externe onderdelen. De metingen van het volume, de afmetingen en het gewicht worden uitgevoerd in de labs van American Tourister met behulp van procedures waarbij toleranties tot 1,5 cm bij de afmetingen en 5 % bij het gewicht en volume niet kunnen worden uitgesloten.