Gratis Verzending & Retour

Trusted all over the world

  >  

Skytracer Large koffer met 4 wielen 77cm Highline Blue

 139.00
Meer info
Voeg toe aan winkelwagen
Skytracer Large koffer met 4 wielen 77cm Spring GreenSkytracer Large koffer met 4 wielen 77cm Saffron YellowSkytracer Large koffer met 4 wielen 77cm Formula RedSkytracer Large koffer met 4 wielen 77cm Dark SlateSkytracer Large koffer met 4 wielen 77cm Highline Blue
55cm68cm77cm82cm
Skytracer
KleurHighline Blue
MateriaalPolypropyleen
Afmetingen77.5 x 50.5 x 30.0 cm
Inhoud94 L
Gewicht4.30 kg
Garantie3 jaar beperkte wereldwijde garantie
Buitenkant
CategorieHardschalig
Wielen4 wielen
Type wielenDubbele wielen
StuurstangDubbele trekstang
HandvattenBovenhandvat(ten) & zijhandvat(ten)
SlotCombinatieslot met TSA functie
Binnenkant
TussenschotIn bovenste compartiment, met zak
InpakriemenIn onderste compartiment

Een reisje naar de zon voor 2 weken? Maak er het beste van met deze grote koffer met 94 liter opbergruimte, die voldoet aan de limiet van 158 cm bij de meest luchtvaartmaatschappijen. Pak zoveel mee als je wil, zonder te moeten bijbetalen!* Deze Skytracer is ontworpen om gemakkelijk in te pakken dankzij het gevoerde tussenschot met 2 ritsvakken in netstof, elastische gekruiste riemen in het bovenste en onderste compartiment en een apart vak met rits. Deze harde koffer is ook uitgerust met soepel rollende dubbele wielen en ergonomische handvaten aan de boven- en zijkant om comfortabel de wereld rond te reizen. Dankzij het TSA-slot zitten je spullen veilig achter slot en grendel.
* Controleer voor je vertrekt het maximumgewicht en de maximale afmetingen voor reiskoffers die jouw luchtvaartmaatschappij toelaat!