Ryanair Handbagage

Als één van Europa's grootste low-cost luchtvaartmaatschappijen heeft Ryanair specifieke regels en voorschriften voor handbagage. Het is belangrijk om deze richtlijnen te kennen voordat je reist, zodat je extra kosten of problemen op de luchthaven kan vermijden. Daarom heeft American Tourister een speciale categorie met handbagage die goedgekeurd is door Ryanair, beschikbaar voor jouw volgende reis.

Ryanair
Deze tas kan gratis mee aan boord van Ryanair.
Check steeds op voorhand de website van de luchtvaartmaatschappij voor de meest recente info.
Take2cabin S Rugzak

Ryanair handbagage voor je volgende vlucht

Ga je op reis met Ryanair? Hou je vast, want de eerste controle die je tegenkomt is je handbagage. De strenge regels van de luchtvaartmaatschappij eisen dat je handbagage de perfecte grootte en gewicht heeft. Maar niet getreurd, want wij hebben een oplossing! Bekijk onze collectie Ryanair-goedgekeurde handbagage, samengesteld om je reis zorgeloos te laten verlopen.
Om onnodige vertragingen en kosten te voorkomen, is het cruciaal om je te houden aan de handbagage richtlijnen van Ryanair voordat je jouw passende koffer selecteert. Het controleren van de afmetingen, het gewicht en het aantal toegestane tassen van de luchtvaartmaatschappij zal je behoeden voor ongewenste verrassingen tijdens het instappen.

Shop betaalbare en kwalitatieve Ryanair handbagage

Als je op zoek bent naar betaalbare en stevige handbagage voor jouw volgende Ryanair-vlucht, zijn er tal van opties beschikbaar bij American Tourister.
Bij de zoektocht naar Ryanair handbagage is het belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Sommige reizigers geven de voorkeur aan harde koffers vanwege hun robuustheid en bescherming, terwijl anderen kiezen voor zachte koffers vanwege hun flexibiliteit en lichtgewicht ontwerp.
Ongeacht welke type koffer je kiest, we hebben ervoor gezorgd dat alle bagage op deze pagina voldoet aan de richtlijnen van Ryanair.

Wat zijn de afmetingen van Ryanair handbagage?

Ryanair staat passagiers toe om één stuk handbagage mee te nemen, dat niet groter mag zijn dan 40 cm x 20 cm x 25 cm. Dit omvat de wielen en handvatten.

Hoeveel kost handbagage inchecken bij Ryanair?

Ryanair brengt kosten in rekening voor ingecheckte bagage en de kosten variëren afhankelijk van het gewicht en de grootte van de koffer, evenals de periode en het tijdstip van boeken. Het is meestal duurder om bagage op de luchthaven in te checken dan online voor jouw vlucht.

Kan ik een rugzak meenemen als handbagage bij Ryanair?

Ja, Ryanair staat passagiers toe om één kleine tas aan boord mee te nemen, die een rugzak of handtas kan zijn. Deze tas moet onder de stoel voor je passen en mag de afmetingen van 25cm x 20cm x 40cm niet overschrijden.

Zijn er beperkingen op vloeistoffen in Ryanair-handbagage?

Ja, Ryanair hanteert dezelfde regels als andere luchtvaartmaatschappijen wat betreft vloeistoffen in handbagage. Passagiers mogen een kleine tas met vloeistoffen, aerosolen en gels in containers van max. 100 ml per stuk meenemen. Alle items moeten in een doorzichtige plastic tas worden geplaatst, die verzegeld moet zijn en bij de veiligheidscontrole moet worden gepresenteerd voor inspectie.