Alle handbagage koffers

Kies voor lichte handbagagemodellen zodat je handbagage probleemloos met jou aan boord kan. Luchtvaartmaatschappijen hanteren vaak verschillende handbagagebeperkingen, afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van de koffer. Hierdoor is het niet altijd duidelijk wanneer een reiskoffer voldoet of niet. Gebruik onze handige 'Kies je luchtvaartmaatschappij'-applicatie en ga na welke handbagage het meest geschikt is voor jou. Elk van onze collecties heeft handbagagemodellen. Door de juiste koffer te kiezen, vermijd je het onverwacht te moeten inchecken van je kleine koffers en kan je zo geld sparen.

Ontdek onze nieuwste handbagage koffers

Ontdek de nieuwste en beste handbagage koffers. Onze pagina met nieuwigheden wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwste trends en innovaties in handbagage.

Onze best-verkochte handbagage koffers

Dit zijn onze meest populaire handbagage koffers. Deze bestsellers zijn uitgeprobeerd en getest door onze klanten en hebben lovende recensies ontvangen.

Harde handbagage

Als u op zoek bent naar duurzaamheid en bescherming, dan is onze harde shell handbagage de juiste keuze. Deze koffers zijn gemaakt van stevige materialen zoals polycarbonaat of ABS en zijn ontworpen om zelfs de zwaarste reisomstandigheden te weerstaan.

Zachte handbagage

Voor wie houdt van flexibiliteit en lichtheid is onze zachte handbagage een goede keuze. De koffers zijn gemaakt van hoogwaardige maar lichtgewicht materialen zoals nylon of polyester en perfect voor degenen die de voorkeur geven aan een meer traditionele koffer-look.

Lichte handbagage

Als je gewicht wil besparen en extra kosten wil vermijden, dan is onze lichtgewicht handbagage de perfecte oplossing. Deze koffers zijn gemaakt van innovatieve materialen die zowel sterk als lichtgewicht zijn, waardoor je meer kan inpakken.