Ruimbagage

Droom je van een koffer die de show steelt zonder je bankrekening te plunderen? Reken op American Tourister voor kleurrijke ruimbagage met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding die écht in het oog springt tussen al die bijna identieke koffers op de bagageband van de luchthaven. Of je nu op zoek bent naar een harde koffer of een zachte koffer, je vindt zeker je gading in ons schitterende aanbod reiskoffers in felle kleuren.

Check-in bagage - Comfortabel voor jouw volgend avontuur

Voordat je op reis gaat, is het belangrijk om de juiste ruimbagage te kiezen die bij je past. Overweeg factoren zoals grootte, gewicht en kwaliteit, evenals eventuele specifieke functies die je nodig hebt, zoals uitbreidbare compartimenten of TSA-sloten.
Onze collectie omvat zowel harde als zachte koffers, met een scala aan maten die geschikt zijn voor verschillende reisbehoeften. Of je nu op weg bent voor een avontuur ver van hier of gewoon een betrouwbare koffer nodig hebt voor een korte binnenlandse trip, wij hebben het in ons assortiment.

De voordelen van ruimbagage

Hoewel handbagage praktisch is, zijn er veel voordelen om te kiezen voor ruimbagage. Ten eerste heb je meer ruimte om al je benodigdheden in te pakken. Bovendien kun je items zoals vloeistoffen en scherpe objecten in je ingecheckte reiskoffer bewaren zonder dat je de TSA-regelgeving overtreedt.
Onze collectie ruimbagage is ontworpen om jouw reiservaring zo stressvrij mogelijk te maken. Met hoogwaardige materialen, stevige constructie en handige functies zoals soepel rollende wielen en uitschuifbare handgrepen zijn onze reiskoffers ontworpen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.
Reisbagage voor elke stijl.
We begrijpen dat elke reiziger zijn eigen unieke stijl en voorkeuren heeft, daarom omvat onze "Check-in"-collectie een reeks verschillende opties om aan jouw behoeften te voldoen. Van strakke en verfijnde harde koffers tot lichtgewicht en flexibele zachte reiskoffers, we hebben voor elk wat wils.
Naast ons assortiment aan verschillende stijlen, bieden wij ook een verscheidenheid aan kleuropties aan, zodat je een koffer kunt vinden die bij jouw persoonlijke smaak past. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek zwart of iets levendiger, wij hebben wat je zoekt.

Shop nu onze ruimbagage collectie

Klaar om de perfecte "check-in"-bagage voor je volgende avontuur te zoeken? Bekijk vandaag nog onze collectie en ontdek de beste reistassen en koffers op de markt, aangepast aan elke luchtvaartmaatschappij. Met hoogwaardige materialen, slimme functies en stijlvolle ontwerpen zijn onze reistassen en koffers de perfecte metgezel voor elke reis.

Wat is check-in bagage of ruimbagage?

Check-in bagage of ruimbagage verwijst naar de koffers en tassen die je aan het luchtvaartpersoneel geeft tijdens het inchecken op de luchthaven. Vervolgens wordt die bagage aan boord van het vliegtuig geladen en naar je bestemming getransporteerd. Deze reiskoffers zijn doorgaans groter en zwaarder dan handbagage en worden opgeslagen in het vrachtruim van het vliegtuig.

Hoeveel gewicht mag er in ruimbagage?

Het gewichtslimiet voor ingecheckte bagage verschilt afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en het type ticket. De meeste luchtvaartmaatschappijen staan passagiers toe om één of twee tassen in te checken met een gewicht tot 23 kg per stuk, hoewel sommige luchtvaartmaatschappijen lagere of hogere gewichtslimieten kunnen hebben. Het is belangrijk om voor vertrek contact op te nemen met jouw luchtvaartmaatschappij om er zeker van te zijn dat je de exacte gewichtslimieten en eventuele extra kosten kent.

Kan ik meer dan één stuk ruimbagage inchecken?

De meeste luchtvaartmaatschappijen staan passagiers toe om één of twee stuks bagage in te checken, afhankelijk van het type ticket en het beleid van de luchtvaartmaatschappij. Veel luchtvaartmaatschappijen brengen echter extra kosten in rekening voor extra bagage of bagage die de gewichts- of groottebeperkingen overschrijden. Het is belangrijk om voorafgaand aan je reis contact op te nemen met jouw luchtvaartmaatschappij om hun bagagebeleid en eventuele kosten te raadplegen.

Wat neem ik best mee in mijn ruimbagage?

Ruimbagage is een goede plek om spullen te plaatsen die je niet nodig hebt tijdens je vlucht of die te groot of te zwaar zijn voor je handbagage. Dit kan kleding, schoenen, toiletartikelen en andere persoonlijke spullen omvatten die je nodig hebt voor je reis. Het is ook een goed idee om een ​​extra set kleding en belangrijke documenten of medicijnen in je handbagage te plaatsen voor het geval dat je ingecheckte bagage vertraagd of verloren raakt.