Laptoprugzakken

Soms lijkt het wel of je altijd aan het werk of aan het studeren bent. Kies daarom voor een American Tourister business model; gegarandeerd een uitstekende kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Deze handige, functionele tassen met een licht gewicht ogen modern en vervoeren je laptop en documenten makkelijk naar je zakelijke -of vakantiebestemmingen.

easyJet
Deze tas kan gratis mee aan boord van easyJet.
Check steeds op voorhand de website van de luchtvaartmaatschappij voor de meest recente info.
Take2cabin M Rugzak 15.6"
Made with rPet
Streethero Rugzak 14"
Made with rPet
Streethero Rugzak 17.3"
-30%
Streethero 15.6'' Rugzak 15.6"
Made with rPet
Streethero Rugzak 15.6"
-30%
Work-E Laptoprugzak 14"
€ 55,00 € 38,50

Stijlvolle laptoprugzakken

Op zoek naar een degelijke en stijlvolle laptoprugzak om je laptop en andere spullen in mee te nemen? Dan zijn onze laptoprugzakken de perfecte keuze. Met gewatteerde riemen en compartimenten die speciaal zijn ontworpen voor laptops, maken onze rugzakken het gemakkelijk om onderweg georganiseerd en comfortabel te blijven.
Bij American Tourister begrijpen we dat het een hele klus kan zijn om de juiste rugzak te vinden om je laptop in te vervoeren. Daarom hebben we een breed assortiment laptoprugzakken samengesteld die aan ieders behoeften zouden moeten voldoen.
Onze laptoprugzakken zijn ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. Ze zijn perfect om je laptop, boeken en andere benodigdheden mee te nemen, of je nu naar de les gaat, naar kantoor of op reis gaat. Met gewatteerde riemen en compartimenten die speciaal zijn ontworpen voor laptops, kan je er zeker van zijn dat jouw spullen veilig en comfortabel zijn.
Dus of je nu op zoek bent naar een stijlvolle laptoprugzak of een comfortabele tas, bij American Tourister vind je precies dat. Bekijk vandaag nog onze collectie laptoptassen en vind de perfecte rugzak voor al jou.

Welke maat laptoprugzak moet ik hebben?

Dat hangt af van de grootte van je laptop. Meet de afmetingen van je laptop op en kies een rugzak die groot genoeg is voor je laptop en eventuele accessoires die je mee moet nemen.

Kan ik een laptop en een tablet in een laptoprugzak steken?

Ja, veel van onze laptoprugzakken hebben aparte vakken voor zowel een laptop als een tablet, evenals andere vakken voor extra spullen. Check de maat die je nodig hebt met onze filters zodat je laptop er perfect in past, je tablet past er altijd bij.

Hoe maak ik mijn laptoprugzak schoon?

Om je laptoprugzak schoon te maken, veeg je deze af met een vochtige doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of schurende materialen die de stof of ritsen van de rugzak kunnen beschadigen.