Alle rugzakken & tassen

Bekijk het assortiment weekendtassen en beste rugzakken van American Tourister, perfect voor dagelijks gebruik in de fitness of op kantoor. Trek je wat verder weg, kies dan een tas met wielen om nog comfortabeler te reizen.

Ryanair
Deze tas kan gratis mee aan boord van Ryanair.
Check steeds op voorhand de website van de luchtvaartmaatschappij voor de meest recente info.
Take2cabin S Rugzak
easyJet
Deze tas kan gratis mee aan boord van easyJet.
Check steeds op voorhand de website van de luchtvaartmaatschappij voor de meest recente info.
Take2cabin M Rugzak 15.6"
Ryanair
Deze tas kan gratis mee aan boord van Ryanair.
Check steeds op voorhand de website van de luchtvaartmaatschappij voor de meest recente info.
Urban Track Rugzak 14"

Ontdek onze collectie reistassen en lichtgewicht rugzakken

Ben je op zoek naar de perfecte reistas die al je benodigdheden kan vervoeren en ze tegelijkertijd georganiseerd en veilig houdt? Zoek dan niet verder dan onze collectie reistassen. We bieden verschillende maten en stijlen om aan jouw behoeften en voorkeuren te voldoen, van ruime reistassen tot compacte handbagage. Of je nu reist voor je werk of in je vrije tijd, onze reistassen zijn ontworpen om jouw reis comfortabel en probleemloos te maken.
Ben je op zoek naar een rugzak die je niet belast tijdens je reizen? Onze selectie lichtgewicht rugzakken is het antwoord. Deze rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die sterk en functioneel, maar toch ongelooflijk licht in gewicht zijn. Of je nu gaat wandelen, een nieuwe stad verkent of naar je werk pendelt, onze lichtgewicht rugzakken zijn perfect voor jou.
We begrijpen dat reizen stressvol kan zijn, daarom hebben we de beste reistassen en rugzakken samengesteld om jouw reizen comfortabeler en aangenamer te maken. Onze tassen zijn ontworpen om je spullen veilig op te bergen en tegelijkertijd stijlvol en functioneel te zijn.
In onze collectie reistassen vind je een scala aan opties voor verschillende reisstijlen. Als je de voorkeur geeft aan een ruime tas waarin al je benodigdheden passen, dan zijn onze reistassen perfect voor jou. Deze tassen hebben verschillende maten en stijlen, van klassiek tot modern en trendy.
Voor degenen die de voorkeur geven aan een compactere optie, hebben we een breed scala aan handbagage die is ontworpen om te voldoen aan de richtlijnen van luchtvaartmaatschappijen. Deze tassen zijn perfect voor korte trips en weekendjes weg. We bieden ook rugzakken die gemakkelijk onder de stoel voor je passen, waardoor ze een geweldige optie zijn voor vliegreizen.