Vergelijken Voeg 1 of 2 items toe Voeg 2 of 3 items toe
 • Winnaar van Red Dot Award: Uitbreidbare koffer voor meer inpakruimte wanneer je die nodig hebt + inpakriemen om alles op zijn plaats te houden.
 • De schaal bestaat uit polypropyleen, wat de koffer licht en stevig maakt.
 • Vast, driecijferig, verzonken TSA-combinatieslot voor extra veiligheid.
 • Soepel rollende dubbele wielen voor meer comfort.
Filter

Filters

Prijs

Luchtvaartmaatschappij

Vind de perfecte handbagage. Luchtvaartmaatschappijen hanteren vaak verschillende normen inzake formaat en gewicht.
Lees meer over de beperkingen inzake handbagage

Uitbreidbaar

Aantal wielen

Laptopvak

Collectie

Toon resultaten (3 items)
 • De koffer van Cristiano Ronaldo
  € 159,00

  8 kleur(en)

 • De koffer van Cristiano Ronaldo
  € 149,00

  7 kleur(en)

 • De koffer van Cristiano Ronaldo
  € 129,00

  7 kleur(en)

Travel like CR7

Reis zoals
Cristiano Ronaldo en #BringBackMore

Jaag jij ook spannende reisverhalen achterna, en wil je deze het liefst zo lang mogelijk koesteren? Reis dan zoals Cristiano Ronaldo met een Soundbox koffer en #BringBackMore.

Ronaldo reist de hele wereld rond en is naast één van ’s werelds grootste voetbalsterren een echt stijlicoon. Als frequent reiziger kiest onze merkambassadeur steeds voor American Tourister om zijn unieke souvenirs en memorabele ervaringen te verzamelen en mee te nemen naar huis.

Onze Red Dot Award winning Soundbox koffer is niet alleen voor hem, maar ook voor jou de ideale reisgezel. Elke Soundbox is uitbreidbaar en biedt je zo extra veel inpakruimte om al jouw nieuwe ontdekkingen veilig terug thuis te brengen.
Neem een Soundbox koffer mee op je volgende avontuur en #BringBackMore!

Shop Soundbox

Ontdek de reisverhalen van CR7

Soundbox NIEUW

Aandacht, muziekliefhebbers! Als elk moment van je leven in het teken staat van reizen en muziek, dan mag je de Soundbox, winnaar van de Red Dot Award, niet missen. Het schitterende eerbetoon van American Tourister aan vinylplaten ... in de vorm van een koffer. Dit is onze eerste uitbreidbare koffer uit polypropyleen met rits. Hij geeft je alle flexibiliteit die je nodig hebt en je krijgt er ook nog eens extra inpakruimte bij, allemaal in één lichte en sterke behuizing! Dankzij de unieke cirkelvormige groeven die speels in het oog springen, klinkt reizen als muziek in de oren – altijd en overal. Verkrijgbaar in een reeks heldere, speelse kleuren en componenten in bijpassende tinten.