Koffersets

Soms is één koffer gewoon niet genoeg. Ons aanbod bagagesets is perfect voor gezinnen en voor wie gewoon veel bagage nodig heeft. Zo zijn de kleur, stijl en het gebruiksgemak van je koffers altijd perfect gecombineerd wanneer je eropuit trekt. Onze beste bagagesets zijn verkrijgbaar in een reeks groottes, zodat je gewoon kunt kiezen welke koffers je nodig hebt. Al onze lichtgewicht koffers zijn bovendien voorzien van handige organisatie-elementen binnenin en gemaakt van uiterst kwaliteitsvolle materialen. Bekijk nu onze twee- en driedelige bagagesets!

MEER RUIMTE
MEER REISBUDGET

Uitbreidbaar
SoundBox Set Kofferset
Adviesverkoopprijs: € 455,00 € 409,50
Adviesverkoopprijs: € 327,00 € 294,30
-30%
Aero Racer Kofferset
Adviesverkoopprijs: € 467,00 € 326,90
Adviesverkoopprijs: € 527,00 € 474,30
Adviesverkoopprijs: € 337,00 € 303,30
Adviesverkoopprijs: € 497,00 € 447,30
Adviesverkoopprijs: € 367,00 € 330,30
Adviesverkoopprijs: € 387,00 € 348,30

Reis in stijl en comfortabel met onze koffersets

3-delige koffersets:

Onze driedelige koffersets zijn perfect voor langere reizen of voor wie verschillende maten nodig heeft voor verschillende soorten reizen. Deze sets bevatten meestal een grote en een middelgrote ruimbagage koffer, aangevuld met een handbagage koffer om mee aan boord te nemen. Met een verscheidenheid aan kleuren en designs, kan je zorgeloos in stijl reizen.

2-delige koffersets:

Onze 2-delige bagagesets komen van pas als je niet kan kiezen tussen een grote of kleine koffer. Deze sets omvatten meestal een grotere koffer om in te checken en een kleinere handbagage om mee aan boord te nemen. Perfect voor reizen met zowel een korte als lange duurtijd. Onze selectie omvat zowel harde als zachte opties, zodat je kan kiezen wat het beste bij jou past.

Lichtgewicht koffersets

Voor wie comfort en moeiteloos reizen het allerbelangrijkste is, zijn onze sets met lichtgewicht koffers een uitstekende keuze. Gemaakt van kwalitatieve materialen en ontworpen met praktische functies. Deze sets zijn perfect voor reizigers die het sleuren met zware bagage willen vermijden. Ga je voor een 2-delige of 3-delige set? De keuze is aan jou!

Set van harde koffers

Als je op zoek bent naar extra bescherming voor jouw spullen, dan zijn onze hardschalige koffersets een geweldige optie. Met een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen kan je in stijl reizen en tegelijkertijd de zekerheid hebben dat jouw spullen goed beschermd zijn. Deze sets zijn perfect voor langere reizen of voor wie extra stevige bagage nodig heeft.
Een typische kofferset bestaat doorgaans uit ten minste twee of drie stuks bagage, zoals een handbagage, middelgrote en grote koffer. Sommige sets kunnen ook een ander gespecialiseerd bagagestuk bevatten zoals een reistas of rugzak.

Wat zijn de voordelen als je een kofferset koopt?

Het kopen van een kofferset kan verschillende voordelen bieden. Zo heb je meteen de juiste maten en soorten bagage voor al je reisbehoeften, en je bagage past bij elkaar qua stijl en kleur. Bovendien kan het kopen van een set vaak voordeliger zijn dan het kopen van individuele stuks bagage.

Welke soort kofferset past bij mij?

De juiste grootte voor een koffer set hangt af van jouw individuele reisbehoeften. Over het algemeen zal een set die een grote koffer en een kleinere handbagage koffer bevat, voldoende zijn voor de meeste reizigers.

Kan ik mijn koffersets mixen en matchen?

Ja, je kunt bagagesets mixen en matchen zolang de stukken die je kiest vergelijkbaar zijn in grootte en stijl. Dit kan een goede manier zijn om je bagage aan te passen aan je individuele behoeften en voorkeuren. Bij American Tourister kan je jouw eigen kofferset samenstellen.